25.12.2022 г., 13:28 ч.

Твърде моя карма 

  Поезия » Любовна
244 1 0

Така те няма тук. И аз

мълча, че сякаш иде Бог и краят.

А стаята кънти от звук и глас,

но пак е моя, твърде моя карма.

 

Почти. Почти се стичам в теб

и всъщност е игра на смърт и кости.

А как, как се гали пес,

когато е наточил зъби остри.

© Небесен Владетел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??