Така те няма тук. И аз
мълча, че сякаш иде Бог и краят.
А стаята кънти от звук и глас,
но пак е моя, твърде моя карма.
Почти. Почти се стичам в теб
и всъщност е игра на смърт и кости.
А как, как се гали пес,
когато е наточил зъби остри.
© Небесен Владетел Todos los derechos reservados