25 дек. 2022 г., 13:28

Твърде моя карма 

  Поэзия » Любовная
245 1 0

Така те няма тук. И аз

мълча, че сякаш иде Бог и краят.

А стаята кънти от звук и глас,

но пак е моя, твърде моя карма.

 

Почти. Почти се стичам в теб

и всъщност е игра на смърт и кости.

А как, как се гали пес,

когато е наточил зъби остри.

© Небесен Владетел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??