26.12.2015 г., 20:13 ч.

Тя 

  Поезия » Любовна
565 0 1

Тя ли? Тя си е такава...

Понякога със дни ми е сърдита.
С достойство е и винаги е права,
ината е и страшно упорита!

 

Защо ли? Нямам си представа!
Но не ми и пука да ви кажа откровено...
Все пак харесах я такава.
И дори с инатите изглежда съвършено.

 

Сега усмихната, след малко пак сърдита,
но животът с нея хубав и различен е.
Щом я опознаеш, и реши да е открита,
е вълшебна и достойна за обичане!

© Станислав Недялков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??