Dec 26, 2015, 8:13 PM

Тя 

  Poetry » Love
557 0 1

Тя ли? Тя си е такава...

Понякога със дни ми е сърдита.
С достойство е и винаги е права,
ината е и страшно упорита!

 

Защо ли? Нямам си представа!
Но не ми и пука да ви кажа откровено...
Все пак харесах я такава.
И дори с инатите изглежда съвършено.

 

Сега усмихната, след малко пак сърдита,
но животът с нея хубав и различен е.
Щом я опознаеш, и реши да е открита,
е вълшебна и достойна за обичане!

© Станислав Недялков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??