15.06.2007 г., 20:03 ч.

Тя 

  Поезия » Любовна
813 0 1
По лицето й пада сълза,
истинска, пареща, зла,
изгаря бузите крехки,
тече по устните нежни.

Фалшива усмивка на нея виси,
прикрива болката в тъжните очи
и с прозрачни лъжи
му казва, че не я боли.

Стиска до болка зъби
и се моли да не заплаче,
да се предаде е на ръба
и черен гарван в душата й грачи.

© Емануела Кацарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??