15 июн. 2007 г., 20:03

Тя 

  Поэзия » Любовная
889 0 1
По лицето й пада сълза,
истинска, пареща, зла,
изгаря бузите крехки,
тече по устните нежни.

Фалшива усмивка на нея виси,
прикрива болката в тъжните очи
и с прозрачни лъжи
му казва, че не я боли.

Стиска до болка зъби
и се моли да не заплаче,
да се предаде е на ръба
и черен гарван в душата й грачи.

© Емануела Кацарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??