21.09.2007 г., 15:13 ч.

Тя  

  Поезия » Любовна
624 0 2

Тя
Тя е моята звезда,
отражение на лунна светлина,
тя блести с диамантен лик,
тя е нежност, тя е сладък миг!


Тя е мила и красива,
тя е радост, светлина,
аз я гледам как заспива,
всеки път я гледам през нощта.


Тя е радост, тя е сила,
тя стремеж е, свобода,
тя е толкова красива
и единствена е на света.


Тя е сладка мъка във очите,
ведър стон, илюзия, топлина,
тя е страст в душата, жажда,
тя е всичко мило и красиво на света!

© Борислав Любенов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Дано го е оценила и все още да го помни. Много красиво си го написал и си личи, че е от сърце
  • Хубаво !!
Предложения
: ??:??