Поглеждам във очите ти,
виждам - тя се крие там!
Знам и мислите ти,
тя промъква се измежду тях.
Слушам думите ти
и долавям нея,
чувам и сърцето ти,
то отрича се от тез слова.
Виждам и по устните -
изричат, но не искат.
Защо отричаш, че вървиш със нея?
Тя - голямата лъжа!
© Марина Буюклиева Всички права запазени