2.09.2009 г., 10:26 ч.

* * * Тя 

  Поезия » Пейзажна
751 0 13

Сънлива е...                                                                     

прозявката ù - нежен лъх -     

помахва на лятото с вятъра,                             

а от косите ù златожитни                                         

вали роса...                                                                       

Стъпките ù събудиха земята.                                     

Бруленосна...                                                                   

Тя - есента - оголи душата на гората...

© Антония Ичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??