Sep 2, 2009, 10:26 AM

* * * Тя 

  Poetry » Landscape
753 0 13

Сънлива е...                                                                     

прозявката ù - нежен лъх -     

помахва на лятото с вятъра,                             

а от косите ù златожитни                                         

вали роса...                                                                       

Стъпките ù събудиха земята.                                     

Бруленосна...                                                                   

Тя - есента - оголи душата на гората...

© Антония Ичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??