14.04.2010 г., 21:39 ч.

Тя... 

  Поезия » Бели стихове
367 0 0

Бели коси, жълти мълви...

Това е яростта на живота!

Но когато си имаш душа,

рано или късно тя

ти носи радостна новина...

 

Има дни на надеждата,

има дни на безверието,

но има и дни на красиви

и весели моменти...

Е, това е животът ни...

 

Важно е едно -

да си настроен добре

и да си мислиш често за това

какво, какво, какво

е ежедневието на една жена...

 

Защото жената е нежна,

защото тя е добра

и по-често мисли за позитивността...

Нека да живей тя,

красотата на света...

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??