29.09.2010 г., 20:35 ч.

Тя... 

  Поезия
781 0 0

Tя…

 

Някъде зад черния плащ

се крие малкото момиче.

В нейния свят, толкова агонизиращ,

тя търси малко топлина...

 

Говори тя все за чудовища, за кръв

и предсказва кой ще умре пръв…

Гласът ù претопен е вече

от всички подигравки и лъжи…

 

Болката напира в нея,

сякаш е в някаква епопея,

тя не може да забрави

и изкарва наяве всички мрачни спомени…

 

Необятни сърца тя е покорила,

ужасни хора е победила,

но сега тя бори се със любовта

и не може да спечели битката…

 

27.09.2010

© Грозното Патенце Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??