Тя
Тя е мъничка принцеса...
Носи името Каприз.
Ти я гушкаш до полуда!
Аз – възпявам я във стих...
Днес показа ни муцунка.
И с характер е... Kакъв!
Тя на тати е любимка
Той е Крал за нея пръв!
Мили тате, прегърни я !
Тя обича да блести...
С нея всичко е магия...
Тя ме гледа... а досущ си ТИ!