4.07.2018 г., 23:35 ч.

Тя 

  Поезия » Любовна
396 0 0

Срещнах очите - кафяви -

приказен, чист кехлибар,

стихът ми леко забави,

нечакан пролетен дар!

 

Носле с изящна извивка

на нежно, топло лице,       

грее сърдечна усмивка,

прелестни малки ръце!         

 

Здравей, ми каза гласче -                               

омайно - като песен,

към мен политна перце,                             

разлисти мойта есен.

 

Взрив от чувства стаени                                     

в гърди - пустини, зреят

любов и страст пленени,   

с трепет пак ще ме греят!                     

© Иван Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??