7.12.2007 г., 20:35 ч.

Тя 

  Поезия » Любовна
501 0 3
                                                Тя
Недопустимо е да сме заедно.
Зловещи сенки напомнят за нея.
Безброй препяствия има помежду ни,
хиляди раними думи в сърцата ни.

Обичаш ме ти повече от себе си дори.
Сигурна съм в това.
Но името и между нас стои,
името на другата жена.

Че за теб тя родена е,
повтарят всички.
Никой не знае какво ми е сега.
Никой не би издържал на болката.

Сълзи се стичат по лицето ми
и боли ли, боли.
Думите ме горят всеки път,
когато ми говориш за нея.

Аз първа открих любовта в теб,
но тя я изтръгна от сърцето ми.
Жалост нямаше тя
и погуби любовта.

Къжи ми, че ме обичаш ти.
Всичко пак в мен съживи.
Дори и да си с нея в нощта,
ти ще бъдеш мой, аз знам това.

© Йоанна Конова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??