14.12.2009 г., 15:23 ч.

Тя 

  Поезия » Друга
998 0 12

 

 

Тя заседна на челото,

вече дълги години.

И ме гледа от упор,

не помръдва за миг.

И изтъква ми своите

неумолими мотиви,

и следи ме със поглед

на озъбен критик.

А пък аз я поглеждам

и усмихвам се кротко,

и поглаждам я с пръсти

още щом зазори.

Тя нехае за мен

и стои си на топло,

и рисува по челото

от живота бразди… 

© Криси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??