1.05.2011 г., 20:47 ч.

Тя, болката 

  Поезия » Друга
704 0 1

 

Тя, болката, понякога трудно се открива,

опитва се в нас тя всичко да руши.

С пипала в душата всичко ни попива,

тогава търсим някой да ни утеши.

 

Нима безсилни сме да търсим изход,

така ли ще държим сърцето в тъга.

В нас аз виждам нейния произход,

светлина е нужна в душите - не утре, а сега.

 

Поискаме ли болката, ще я забравим,

защо е нужно да броим оставащите дни.

Душите си защо с обич не погалим,

тогава любовта дълбоко в нас ще се вклини…

 

                                                             В.Й., 29.04.2011 г.

 

© Васил Йотов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??