2.07.2008 г., 8:18 ч.

Тя е... 

  Поезия » Любовна
768 0 11

Тя е друга - безропотна, тиха,
тя е сладка, но пак си горчи,
нежно пепелна, тънко прикрита,
тя е цвете, но не цъфти.

Тя е нова, измамна и медена -
изкусителка само за нощ,
тя е изблик на дива омая,
мистицизъм - на нимфите зов.

Пил от нея, денят ще нагарча,
изкусен - не усетил меда.
Тя е друга и толкова кратка,
тя е миг не оставил следа.

© Геновева Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??