30.08.2008 г., 18:11 ч.

Тя е с мен 

  Поезия » Любовна
608 0 3
Тази сутрин се събудих.
Погалих твоето лице.
Поех ръката ти във своята.
Туптеше моето сърце.

Макар събудени едва,
любовта във нас гореше.
И си спомнихме нощта,
дето пясъкът под нас пълзеше.

Беше нежна, топла нощ,
загърната от вечерното було...
Аз и ти - какъв разкош...
Изтривах твоето червило...

Дали ще дойде онзи ден,
когато в бяла рокля ти ще бъдеш
и от усмивката ти запленен
пред цялата Вселена ще извикам:
Тя е с мен!

© Елмаз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??