11.01.2012 г., 16:43 ч.

Тя единствена! 

  Поезия » Друга
939 0 4

Тя ми дава силата да ставам,

да продължа напред и да не се предавам!

Тя е моето вълшебство в мрака,

тя единствена ми носи светлината!

 

Тя - обичам я безкрайно много,

тя - единствена в море огромно!

Тя е моята надежда,

тя никога не ме подвежда!

 

Тя е мойта майчица едничка,

без нея ако съм – ще съм самичка!

Не може някой да я замени,

тя е с мен през бури и мъгли,

тя е с мен през слънчевите дни!

 

На моята майка, единствена в света!

© Дарк Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??