Тя ми дава силата да ставам,
да продължа напред и да не се предавам!
Тя е моето вълшебство в мрака,
тя единствена ми носи светлината!
Тя - обичам я безкрайно много,
тя - единствена в море огромно!
Тя е моята надежда,
тя никога не ме подвежда!
Тя е мойта майчица едничка,
без нея ако съм – ще съм самичка!
Не може някой да я замени,
тя е с мен през бури и мъгли,
тя е с мен през слънчевите дни!
На моята майка, единствена в света!
© Дарк Стефанова All rights reserved.