17.09.2023 г., 7:23 ч.

Тя го знае 

  Поезия » Любовна
187 1 0

Тя го знае

От първи поглед ти ме завладя
и облада сърце осиротяло!
Отново слънцето при мен изгря,
и всичко ще започна от начало!

Със тебе бих вървял до края аз,
за тебе трябва ли ще сляза в Ада!
Със теб ще съм до сетния си час!
Душата ми отново с теб е млада!

Със тебе се родих за втори път!
Събуди в мене чувства закърнели.
А бях останал сам, на кръстопът
със думи и със клетви закъснели!

Благодаря на теб, че пак съм жив!
Че пак обичам, вярвам и копнея!
Благодаря, че с тебе съм щастлив!
Благодаря, че с тебе пак живея!

Обичам те! Но даже и смъртта
не може тази обич да отнеме!
Това, което дава любовта
не може никой друг да ти го вземе!!

15.09.2023 г.

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??