13.03.2013 г., 21:36 ч.

Тя идва 

  Поезия » Пейзажна
565 0 2

Тихо пристъпва, безшумно почти,

но във въздуха се носи аромат.

И отново няма да разберем  дори

в кой ден ще спре на нашия праг.

 

Неусетно всичко ще завладее,

ще са пълни със трепет сърцата,

птичките нежни песни ще пеят

и ще я възхваляват до небесата.

 

Откакто светът съществува

така при нас пристига Пролетта.

Защо ли тогава се вълнувам

и вечно я сравнявам с Любовта …

 

Нека да отворим сърцата,

нека посрещнем пак Пролетта,

нека усмивка грее на лицата,

нека има любов и красота!!!

© Марин Маринов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубаво е!
  • "Нека да отворим сърцата,
    нека посрещнем пак Пролетта,
    нека усмивка грее на лицата,
    нека има любов и красота!!!"
    Да, нека! Хареса ми!
Предложения
: ??:??