21.05.2020 г., 10:53 ч.

Тя ме обича 

  Поезия » Любовна
586 1 0

Рекох си: „Точно когато

бях под карантина,

нейната дума от злато

към мене замина.“

Вчера бях адски самотен,

но ето, че на екрана

май изчитам за път стотен

лек за моята рана.

Сигурно във болно време,

щом си тъжен и сам,

нейде щастието дреме,

макар и в вид на спам.

© Стефан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??