22.02.2015 г., 14:14 ч.

Тя не подозира, че е влюбена 

  Поезия » Друга
929 0 8

Тя не подозира, че е влюбена. -

Разрошва облаците с ангелско перо;

Празнува всяко утро като чудо,

отпива слънце и дарява рождество.

 

Полива с милост съхнещи сърца.

Показва пътя на почти изгубени.

Тя дори не знае, че е влюбена. -

Затова е толкова добра.

© Илияна Каракочева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??