13.01.2024 г., 20:35 ч.

Тя не подозира, че е влюбена 

  Поезия » Любовна
232 1 2

Тя не подозира, че е влюбена 

 

Тя не подозира, че е влюбена –

разрoшва облаците с ангелско перо;

празнува всяко утро като чудо,

отпива слънце и дарява рождество.

Полива с милост съхнещи сърца.

Показва пътя на почти изгубени.

Тя дори не знае, че е влюбена –

затова е толкова добра.

 

автор - Илияна Каракочева (Ина Крейн)

из книгата "Любовна литургия"

издателство "АртГраф" - 2023 г.

© Илияна Каракочева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Някои оставаме деца дори с побелели коси. Поздрави!
  • Най-сладко е когато нямаме представа че сме влюбени, за съжаление отминах този стадий още в детската градина
Предложения
: ??:??