11.08.2010 г., 10:06 ч.

Тя никога не ме предава 

  Поезия » Друга
575 0 2

Приятелите могат да те предадат,
приятелите могат да те огорчат,
те могат да те разплачат
и лицемерно след тебе да се влачат.

Затова мой приятел верен си остава
музиката, да, тя никога не ме предава.

© Илия Кузев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??