11 авг. 2010 г., 10:06

Тя никога не ме предава 

  Поэзия » Другая
574 0 2

Приятелите могат да те предадат,
приятелите могат да те огорчат,
те могат да те разплачат
и лицемерно след тебе да се влачат.

Затова мой приятел верен си остава
музиката, да, тя никога не ме предава.

© Илия Кузев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??