28.10.2016 г., 16:12 ч.

Тя няма сърце 

  Поезия » Любовна
381 1 0

Устни се сляха в мене.

Сърце, обградено с мисли.

Нима не чуваш сърцето ми, то тупти и спира да бие.

Римите ме подгониха.

Телефона спря да диша по теб, но ранени ръце те обхождаха по тялото ми.

 Говоря ти, но не ме разбираш.

Крехко огънче полепна в мен.

Слях се и се стопих.

Прости ми, мое сърчице.

Обичай ме ....

 

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??