Oct 28, 2016, 4:12 PM

Тя няма сърце 

  Poetry » Love
387 1 0

Устни се сляха в мене.

Сърце, обградено с мисли.

Нима не чуваш сърцето ми, то тупти и спира да бие.

Римите ме подгониха.

Телефона спря да диша по теб, но ранени ръце те обхождаха по тялото ми.

 Говоря ти, но не ме разбираш.

Крехко огънче полепна в мен.

Слях се и се стопих.

Прости ми, мое сърчице.

Обичай ме ....

 

© Десислава Танева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??