Как днес мечтая наш'те срещи
да нямат близък край и да палуват,
а устните ти меки и горещи
да ме изпиват жадно и целуват.
Как искам и бленувам,ти и аз
на бъдещия ден да сме герои,
мечтая си, желая този валс
да го валсуваме, като танцьори.
Вълшебно е когато сме в тандем
и нежно ти ме милваш и докосваш,
люби ме и бъди крило за мен
и продължавай да ме омагьосваш.
Усмихвай се, не спирай в любовта,
душите ни са силно запленени
по пътя си,изпъстрен с радостта
към Бога наш, сияйно озарени.
© Иво Сотиров Всички права запазени