17.09.2018 г., 1:04 ч.

Тя си остана същата 

  Поезия » Любовна
356 2 2

Тя си остана същата

 

Тя си остана онази, същата,

дето навремето й подпали къщата.

Дето край тебе случайно мина,

поспря за малко. И се размина.

 

Тази, с която бе толкоз лесно

да се живее. И интересно,

че даже и днеска тя е готова

на твоето рамо да поплаче отново.

 

Тази, която дълго прощава.

Със подозренията се разминава.

И на която не беше лесно

да каже "край". И да изчезне.

 

Тази, която още бленува

старите мигове. И ги сънува.

Тази загадъчна, скритата, тайната,

която с три думи, ти тегли майната.

© Мари Елен- Даниела Стамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??