29.11.2018 г., 0:30 ч.

Тя си отиде тихо... 

  Поезия » Авторска песен
549 3 0

             на баба с много обич

 

Тя си отиде тихо със дъжда,

превърна се във птица и отлитна,

във друго измерение изгря

свободна бе и огнено честита.

 

След нея се посипа светлина,

щурци запяха в есенна омая,

там някъде далече над света

отвори се вратичката на Рая.

 

Животът изтанцува своя танц,

една душа пребори страховете,

изписа във небето с лунен гланц,

че пак ще я закрилят ветровете.

 

20.11-21.11.2018г.

Елица

© Елица Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??