17.01.2024 г., 8:16 ч.

Тя си спинка сладко, сладко 

  Поезия » Любовна, Хумористична
160 2 4
 

Тя си спинка, тя си спинка,
под завивчицата мека.
Сладка е, като картинка,
цункам си я по нослето.

И оставям я да нанка,
а така ми се лудува...
Е, ще чакаш, казвам, Жорка,
но нали ми се целува,
та броя секунди дълги,
а минутите, еони ...

Ех, че трудно, мъка, мъка,
е с бушуващи... хормони...

 

20.05.2023.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??