17.02.2012 г., 19:20 ч.

Тъга 

  Поезия » Друга
775 0 2

Тъгата идва и си отива,

но остава винаги в нас -

навярно отвътре за да ни прогнива.

 

А може и това да е за добро -

да иска да ни покаже света,

но защо по този начин, защо,

ние трябва да разберем реалността?

 

© Константин Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??