Тъга
Аз тъгувам за твоята усмивка,
флиртът ти е силен като космическа забивка,
чарът ти е зашеметяващ,
гласът ти е мек,
погледът - пленяващ,
липсваш ми,
липсваш ми,
eла, прегърни ме
и в твоя нежна следовница превърни ме!
© Пламена Сомова Всички права запазени