12.02.2019 г., 10:08 ч.

Тъга 

  Поезия » Любовна
253 0 0

Живея някак си, тука и сега...
Живея някак си, всичко е тъга...
Живееш някак, дали във свобода?
Живееш някак си, искаш ли това?

 

Не си отивай, след като се случи!
Ясно е, че реалността ни мъчи...
Усещам те и без да си говорим...
В реалността ненужно е да спорим...

© Красимир Всички права запазени

Липсва ми щастието ти...

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??