5.11.2019 г., 15:37 ч.  

Тъга 

  Поезия » Любовна
858 0 2

Песен си тъжна и бликват сълзите.

Вечер си нежност, сутрин – роса.

Помня как тихо минаваха дните.

Вече те няма, но още стоя.

 

Помня как бягах, помня вълните.

Пясъкът мокър, помня дъжда.

Сякаш си песен – изтриваш сълзите.

После отново потъвам в тъга.  

 

 

© Деница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??