1.12.2022 г., 7:46 ч.

Тъга 

  Поезия » Любовна
232 0 0

Тъгата трябва някъде да занеса, 

за да се отърве душата ми от нея. 

По струни на китара опитах да я разтопя, 

но песента напомняше за него.

 

Аз мъчих се много да свиря без грешка, 

да бъда такава, че да ме харесва, 

Тъгата отхапа от мен още по-голямо парче:

"Ако те обичаше, 

щеше да те вземе

и с грешките!"  

© Ваня С. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??