Dec 1, 2022, 7:46 AM

Тъга 

  Poetry » Love
228 0 0

Тъгата трябва някъде да занеса, 

за да се отърве душата ми от нея. 

По струни на китара опитах да я разтопя, 

но песента напомняше за него.

 

Аз мъчих се много да свиря без грешка, 

да бъда такава, че да ме харесва, 

Тъгата отхапа от мен още по-голямо парче:

"Ако те обичаше, 

щеше да те вземе

и с грешките!"  

© Ваня С. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??