18.01.2007 г., 18:16 ч.

Тъга 

  Поезия
805 0 4
Вените си ще срежа
с твоята кръв да текат...
Аз болка няма да усетя..Остави ме да умра...
Понякога със думи нараняваш..
Мразя те и пак теб обичам..
Мразя да ревнуваш и да мислиш:Има друг!
Във всеки скандал да си правим напук!
Обичаш,виновна да се чувствам..
Да си просиш милите думи от мен..
Обичаш да чувстваш че само теб обичам..
Нали съм само приятелката твоя
добрата и малка сестричка..
Не те ли боли,когато прегръщаш..?
Не те ли болят думите:Сбогом!?
Вените си ще срежа,с кръвта да повикам смъртта,
да влезе тихо живота ми да вземе.
Без теб не е живот,то няма смисъл.
Душата ще накрам да изчезне..
да не чувтствам:болка, страх, тъга, обида..
И всичко:За да те има!!!

© Симона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??