10.05.2007 г., 19:22 ч.

Тъга 

  Поезия
574 0 1
Отива си със тебе любовта,
а аз нямам сили да те спра,
обичам те, а ти дори не ме погледна,
за последно "Сбогом" затръшна входната врата.

И значи тъй,
сега ще си отидеш,
не ще отрониш за мен поне една сълза,
кажи какво да сторя аз,
че те обичам,
кажи ми, имам ли вина?!

© Красимира Баротева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??