Моите сълзи сега не виждаш ти.
Камък черен са те във душата и сърцето ми.
Как можа ми кажи
да ме давиш във лъжи,
да ме караш да страдам, ти?!
Да те обичам и да ме боли!
Ти нарани сърцето ми,
болка голяма ми причини!
В черна яма ме хвърли ти!
Защо, кажи?
© Анета Боянова Всички права запазени