3.12.2007 г., 22:42 ч.

Тъга 

  Поезия » Друга
634 0 8
 

Нощта е приказна -

звездите греят,

загубили надежда в утринта

и славеи

там нейде пеят

във унеса на морската тъга...

Далечен повей -

там вълни се гонят,

забързани щастиво към смъртта

и бели гларуси

небето порят,

а после тихичко изчезват във мъгла...

 

© Бехрин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??