Нощта е приказна -
звездите греят,
загубили надежда в утринта
и славеи
там нейде пеят
във унеса на морската тъга...
Далечен повей -
там вълни се гонят,
забързани щастиво към смъртта
и бели гларуси
небето порят,
а после тихичко изчезват във мъгла...
© Бехрин All rights reserved.