2.07.2008 г., 7:41 ч.

Тъга 

  Поезия » Любовна
648 0 0
Тъгата ме е завладяла
без твоето присъствие
и липсата ти ме навява
на размисли за нашето бъдеще.

Чувствам в себе си промяна.
Не знам дали е за добро или за зло.
Чувствам че скоро ще съм наранена
от най-милото ми същество.

Нима съм толкоз заслепена
от своята единствена любов
и от света съм станала отдалечена,
че не мога да различа кой е реалният живот?

Нима страхът е влязъл вътре в мен
и пуска корени дълбоки?
Въобразявам ли си, че в теб
стават промени толкова жестоки?

Ти станал си по-отдалечен
и станал си толкова студен,
и мисля, че ме лъжеш ден след ден
като изричаш думите по навик, но не и от сърце.

Не усещаш ли от какво аз имам нужда -
от твоята прегръдка - топла и добра.
Не искам да се чувствам чужда,
не ме оставяй сам сама!


© Гергана Найденова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??