25.10.2013 г., 15:22 ч.  

Тъга виня 

  Поезия » Друга
564 0 3

 

 

 

Тъга виня

 

Миг след миг -

бездна.

Вик без отклик –

тризна.

Време без бреме –

вятър.

Тремор без болест –

театър.

  

24.10.2013

джудека

 

 

 

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??