5.07.2024 г., 9:26 ч.

Тъгата има твоите очи 

  Поезия » Любовна
129 0 2

   

Тъгата има твоите очи

 

Тъгата има твоите очи,

лицето ти, което се усмихва.

Тъгата има твоите мечти

и любовта, която те открива.

 

Тъгата е като безкраен сън,

далечна, синя и неуловима.

Дори когато тъмно е навън,

тя носи ми любов неустоима.

 

Тъгата има твоите черти

сърцето ми е завладяла.

Дошла от приказни страни,

тя чувствата ми е разбрала.

 

Тъгата е пленила мойте дни,

донесла ми е аромат на рози.

И ако днес не се обадиш ти,

с тъгата ще си чатя монолози.

 

          Мария Мустакерска

 

 

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??