28.07.2009 г., 17:14 ч.

***(тъй нужна) 

  Поезия
1138 0 23

 

 

измислена като на шега

сегашна и минала нова

не-велика не-гръмка

усмихната тиха и мъничка

 

тъй нужна… ненужна...
(понякога)
когато и тъмното млъкне
когато се чувстваш
"оттатък" и "някак си" 
и стискаш очи
и чакаш да съмне(ш)

и…

 

откриеш - незабравена - в някого

своята думичка

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Дора Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??